BUWATEC BUWATEC is dé specialist in het leveren van modulaire (water) opslag tanks.

Buwatec heeft zich wereldwijd ontwikkeld tot een onafhankelijke marktleider op het gebied van (water)opslagsystemen.

De opslagsystemen zijn gebaseerd op gegolfde stalen platen, die in combinatie met tankzeilen en -afdekkingen zorgen voor de opslag van vloeistoffen.

BUWATEC haar kernactiviteit is het fabriceren en verkopen van complete opslag silo’s. Onze opslagtanks worden ook gebruikt als een onderdeel van waterbehandelingsfabrieken, warmwaterinstallaties, drinkwaterinstallaties, tuinbouw, viskwekerijen en voor wateropslag in de landbouw.

BUWATEC levert een modulair opslagsysteem. Het opslagsysteem is ontworpen voor een snelle installatie en een efficiënt transport. De producten zijn zo ontwikkeld dat men met alleen mankracht een silo op kan bouwen.

BUWATEC exporteert water silo’s naar meer dan 50 verschillende landen over de wereld. In deze landen werken we nauw samen met lokale specialisten in verschillende marktsegmenten.

BUWATEC levert (water) opslagtanks in marktsegmenten zoals industrie, viskweek, drinkwater, tuinbouw en landbouw. Onze klanten begrijpen de lokale behoeften en samen ontwerpen we oplossingen voor hun specifieke vraagstukken. BUWATEC ondersteunt haar dealers met innovaties, technische ondersteuning en product trainingen.

BUWATEC is sinds 2022 een zusterbedrijf van KWT

Buwatec

Link naar de website van BUWATEC